Текстурований гороховий концентрат з вмістом білку не менш ніж 50% та розміром гранул 3-5 мм. Використовується для виробництва різних харчових продуктів. Гідратація 1:4.
Виробник Партнер-М, Росія
Протекс М Ф3-5
Текстурований соєвий концентрат з вмістом білку не менш ніж 50% та розміром гранул 3-5 мм. Використовується для виробництва січених напівфабрикатів. Гідратація 1:3.
Виробник Партнер-М, Росія
Протекс А 10/4Т
Текстуровані пшеничні гранули розміром 1-3 мм. з вмістом білку не менш ніж 12%. Колір від білого до світло-кремового з відтінками, властивими вихідній сировині. Використовується для виробництва січених напівфабрикатів. Гідратація 1:4.
Виробник Партнер-М, Росія
Росстекс Ф 3-5
Текстурований соєвий концентрат з вмістом білку не менш ніж 45% та розміром гранул 3-5 мм. Використовується для виробництва січених напівфабрикатів. Гідратація 1:4.
Виробник Партнер-М, Росія
Протекс М 65
Волокнистий текстурат рослинних білків (соєвого, глютену) у вигляді шматочків плоскої форми розміром 20- 60 мм та вмістом білку 65%. Є два варіанти кольору: кремовий та червоний. У гідратованому вигляді повністю імітує структуру волокон м'язової тканини м'ясної сировини. Гідратація 1:1-2.
Виробник Партнер-М, Росія
Протекс М 70
Волокнистий текстурат рослинних білків (соєвого, глютену) у вигляді шматочків округлої форми розміром до 60 мм та вмістом білку 70%. Є два варіанти кольору: кремовий та червоний. У гідратованому вигляді повністю імітує структуру волокон м'язової тканини м'ясної сировини. Гідратація 1:4.
Виробник Партнер-М, Росія