Стабилизатор структуры
Стабилизатор структуры

Стабилизатор структуры

Стабилизатор структуры

Назва Функціональний напрямок Норма витрат, г/кг фаршу Вага упаковки, кг
Супер Хот Дог Функціональна суміш тваринних білків, клітковини та ферментів «структурізатор» спроможна надавати холодну та гарячу структуру для емульгованих продуктів, включаючи дуже дешеві рецептури сосисок. Суміш спроможна заміняти ізолят соєвого білка у відношенні ¼ (25%), та колагенові білки у відношенні ⅔ (60-70%) від дозування білка. Ефективне дозування: від 0,5%. за рец. 20
Супер Хот Дог PP 1000 Функціональна суміш тваринних білків «структурізатор» спроможна надавати холодну та гарячу структуру для емульгованих продуктів, включаючи дуже дешеві рецептури сосисок. Ефективне дозування: від 0,5% до 1%. Бажано використовувати разом з ферментом Реактін М1 доза 1г/кг фаршу. за рец. 20
Реактін Перфоменс 100 Високо очищена харчова трансглютаміназа (TG), экстра якості! Має активність 100 од/г. Трансглютаміназа покращує функціональні властивості білків, надаючи їм текстуру, щільність, еластичність та значно збільшує вологопоглинання. 0,5-1,5 1
Реактін М 1 Високо очищена харчова трансглютаміназа (TG), экстра якості! Має активність більш 175 од/г. Трансглютаміназа покращує функціональні властивості білків, надаючи їм текстуру, щільність, еластичність та значно збільшує вологопоглинання. 0,2-1 1
Главный офис
+38 (050) 488-81-48