Консерванты и антиокислители
Консерванты и антиокислители

Консерванты и антиокислители

Консерванты и антиокислители

Назва Функціональний напрямок Норма витрат, г/кг фаршу Вага упаковки, кг
ШИЛД 600 Консервант нового покоління на основі диацетату натрія (E262ii). Призначений для значного збільшення термінів придатності продуктів харчування в переробній промисловості. Дозволяє повністю запобігти псуванню продуктів від скисання, гниття та цвілі. Це новітній протимікробний і протигрибковий препарат широкого спектра дії. Препарат можна застосовувати з будь-якими продуктами, не втрачає ефективності у білковому середовищі і працює у широкому спектрі pH. Абсолютно безпечний, завдяки екстрактам спецій в складі, консервант не змінює смак продукту. 3-6 20
ОКСІПЛЮС 301 Це синергетична композиція антиокислювачів, заснована на аскорбат натрію та спеціальних рослинних екстрактах. У вигляді порошку, не має будь-яких сторонніх присмаків і впливу на кінцевий продукт. Більш функціональний та економічно вигідний ніж Е301 завдяки спеціальним рослинним екстрактам які мають властивості антиоксиданту. 0,5-2,5 20