Консерванты и антиокислители
Консерванты, антиокислители и добавки для замачивания натуральных оболочек

Консерванты, антиокислители и добавки для замачивания натуральных оболочек

Консерванты и антиокислители

Назва Функціональний напрямок Норма витрат фаршу Вага упаковки, кг
Campus
ШИЛД 600 Консервант нового покоління на основі диацетату натрія (E262ii). Призначений для значного збільшення термінів придатності продуктів харчування в переробній промисловості. Дозволяє повністю запобігти псуванню продуктів від скисання, гниття та цвілі. Це новітній протимікробний і протигрибковий препарат широкого спектра дії. Препарат можна застосовувати з будь-якими продуктами, не втрачає ефективності у білковому середовищі і працює у широкому спектрі pH. Абсолютно безпечний, завдяки екстрактам спецій в складі, консервант не змінює смак продукту. 3-6г/кг 20
ОКСІПЛЮС 301 Це синергетична композиція антиокислювачів, заснована на аскорбат натрію та спеціальних рослинних екстрактах. У вигляді порошку, не має будь-яких сторонніх присмаків і впливу на кінцевий продукт. Більш функціональний та економічно вигідний ніж Е301 завдяки спеціальним рослинним екстрактам які мають властивості антиоксиданту. 0,5-2,5г/кг 20
Galactic
Добавки для виробництва емульсії із свиної шкурки та замочування натуральних оболонок
Асідал Суміш чотирьох кислот – молочної, оцтової, лимонної та винної. Використовується: для розмякшення свиної шкурки для приготування емульсії; та для замочування натуральних оболонок, з метою запобігання розвитку не бажанної мікрофлори. 0,3-0,5л. на 10 л. води 25
Консерванти та антиокислювачі
Лактат натрію 60% Рідкий 60% розчин лактату натрію. Покращує мікробіологічну стійкість м'ясопродуктів в процесі зберігання, допомагає з'вязати надлишкову вологу, в заморожених продуктах покращує стабільність після дефростації. 2-3% 30
Галафлоу SL 98 Лактат натрію в сухій формі (98%). Покращує мікробіологічну стійкість м'ясопродуктів в процесі зберігання, допомагає з'вязати надлишкову вологу, в заморожених продуктах покращує стабільність після дефростації. 1,25-1,85% 20
AC N-50 Суміш лактату та ацетату натрію в сухій формі. Ефективна комбінація компонентів для пригічення розвитку мікроорганізмів, а також лістерії, збільшує термін зберігання, покращує вологоутримуючу здатність м'ясного білку, запобігає синерезису. Використовується для всіх видів м'ясних продуктів. 0,5-1% 20
ДІАС N-47 Суміш лактату, ацетату та диацетату натрію в сухій формі. Ефективна комбінація компонентів для пригічення розвитку мікроорганізмів, а також лістерії, збільшує термін зберігання, покращує вологоутримуючу здатність м'ясного білку, запобігає синерезису. Використовується для готових м'ясо-ковбасних виробів та напівфабрикатів як охолодженних так і замороженних. 0,5-1% 25
AC K-40 Суміш лактату та ацетату калію в рідкій формі. Використовується в основному для рублених охолодженних напівфабрикатів, пригнічує розвиток мікроорганізмів, збільшує термін зберігання, запобігає синерезису. 1% 30
Галаціум EX Лактат кальцію, використовується для збільшення терміну зберігання, покращення текстури та мінерального збагачення м'ясних продуктів, а також посилює ефективність альгінатних систем. 0,5-1,5% 25
Галацин нізин 101 Нізин - це природній антимікробний пептид, отриманий шляхом контрольованої ферментації Lactococcus lactis. Використовується для захисту великого спектру харчових продуктів від бактеріального псування. за рец. 5
Консерванти "Чиста етикетка"
Галімакс флейвор V-100 Буферний оцет в сухій формі. Натуральний продукт без Е-номерів дуже ефективний проти аеробних бактерій та лістерії. 0,6-0,7% 20
Галімакс спайс екстракт Натуральні продукти (екстракти спецій) у рідкій формі з ефективною антимікробною дією, отримані ферментацією цукру та спецій. Без Е-номерів, захист від лістерії. Використовується для сирого м'яса та готових м'ясних продуктів. 1,2-1,4% 30
Препарати для пригнічення розвитку плісняви на поверхні продукції
Галацин натаміцин 201 Природній протигрибковий препарат у вигляді порошку, що складається з 50% натаміцину та 50% солі. Використовується для обробки оболонки та поверхні м'ясо-ковбасних виробів з метою пригнічення (знешкодження) розвитку плісняви та нейтралізування росту шкідливих дріжджів. за рец. 2
Галацин натаміцин 202 Природній протигрибковий препарат у вигляді порошку, що складається з 50% натаміцину та 50% лактози. Використовується для молочних продуктів (сиру, йогуртів, молока і т.д.). за рец. 2
Галацин натаміцин 203 Природній протигрибковий препарат у вигляді порошку, що складається з 50% натаміцину та 50% декстрози. Використовується для консервування напоїв, соків, фруктів. за рец. 2
Галацин натаміцин 208 Рідкий у вигляді суспензії природній протигрибковий препарат, вміст натаміцину 4%. Використовується для обробки поверхні сирів та м'ясо-ковбасних виробів з метою пригнічення (знешкодження) розвитку плісняви та нейтралізування росту шкідливих дріжджів. за рец. 20
Главный офис
+38 (050) 488-81-48