
Пищевые композиции для инъектирования
Пищевые композиции для инъектирования
Пищевые композиции для инъектирования

Пищевые добавки для инъектирования
Назва | Функціональний напрямок | Норма витрат, г/кг фаршу | Вага упаковки, кг |
Екстра НС | Безфосфатна рН буферна суміш солей для виробництва натуральних напівфабрикатів (м'ясо, птиця, риба), маринованих напівфабрикатів типу шашлику і фаршів в якості вологоутримуючого компонента, що має властивості консерванту. | 35-70г на 1л розсолу | 16 |
Репліфос 400 | Інноваційний інгредієнт, який не виноситься на етикетку, замінює повністю фосфати в варених м'ясних продуктах, що виготовляються за допомогою ін’єктування 25-40% потрібно 2-1,5 кг на 100 л розсолу, а також для варених та напівкопченіх ковбас дозування від 0,3-0,4% в кінцевому продукті. | 15-20г на 1л розсолу | 20 |
Брайнтекс Р10 | Високофункціональна суміш на основі крохмалю та тваринного білка для виробництва всіх видів варено-копчених, запечених продуктів з виходом готового продукту 140-170% при ін’єктуванні 70-120%. | 70-100г на 1л розсолу | 10 |
Брайнтекс Бекон | Функціональна суміш для виробництва всіх видів варено-копчених, запечених та сирокопчених продуктів при ін’єктуванні 25-40%. | 42-60г на 1л розсолу | 20 |