Функциональные продукты и вкусоароматические смеси для с/к и с/в колбас
Функциональные продукты и вкусоароматические смеси для с/к и с/в колбас

Функциональные продукты и вкусоароматические смеси для с/к и с/в колбас

Функциональные продукты и вкусоароматические смеси для с/к и с/в колбас

Назва Функціональний напрямок Норма витрат, г/кг фаршу Вага упаковки, кг
Іспанська Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. Смаковий напрямок: перець білий та чорний, кардамон, коріандр, легкий аромат хамону. Для всіх видів рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
5-12 2
Альпійська Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. Смаковий напрямок: перець білий та чорний, аромат салямі. Для всіх видів рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
10 2
Любительська Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. Смаковий напрямок: перець білий та чорний, кардамон, коріандр. Для всіх видів рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
11 2
Карпатська Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. Смаковий напрямок: суміш перців, мускатний цвіт, аромат диму. Для стандартних та преміум рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
11 2
Трюфель Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. Смаковий напрямок: суміш перців, кардамон, мускатний горіх, аромат трюфельний. Для стандартних та преміум рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
11 2
Райнлендер Салямі Суміш прянощів з цукрами для с/к та с/в ковбас. З барвником. Смаковий напрямок: суміш перців, аромат вина та легка нотка хамону. Для всіх видів рецептур.
Виробник Schridde, Німеччина.
12 2
Шутцмассе Полімерне покриття для с/к ковбас. Надає глянцевий блиск оболонці, запобігає мікробіальному псуванню та зменшує втрати продукту при зберіганні.
Виробник Schridde, Німеччина.
30
Адажіо Інноваційна натуральна молочна кислота, у вигляді аморфних кристалів, отримана під час ферменаціі цукру. Замінюють традиційні заквасочні культури (LAB) або ГДЛ (глюконо-дельта-лактон), виконуючи функцію підкислення. Інтенсивність вивільнення молочної кислоти залежить від часу та температури. Забезпечують стабільну якість сиров'ялених або сирокопчених ковбас. Декларувати: молочна кислота або регулятор кислотності.
Виробник Galactic, Бельгія.
3-5 5