
Функциональные продукты и эмульгаторы
Функциональные продукты и эмульгаторы
Функциональные продукты и эмульгаторы

Функциональные продукты и эмульгаторы
Назва | Функціональний напрямок | Норма витрат, г/кг фаршу | Вага упаковки, кг |
Стабітекс 2 | Емульгатор на основі моно- та дигліцеридів жирних кислот, використовується для рецептур з високим вмістом жирної сировини, а також для стабілізації сала в напівкопчених та варено-копчених ковбасах, емульгатор для паштетів. Виробник Schridde, Німеччина. |
2-5 | 2 |
Комбістаб Протекс | Стабілізаційна система для варених ковбас, сосисок та сардельок, заснована на суміші гідроколоїдів та функціональних каррагінанах. Гідратація: 1: 60 - 1:80 в залежності від рівня рН. Виробник Schridde, Німеччина. |
5-12 | 2 |
Промул Супер | Оновлена суміш на основі розчинної клітковини та Е404, Е412, що здатна утворювати сильну, холодну, стабільну жирову емульсію у відношенні 1:10:20. Емульсія залишається стабільною при охолодженні/нагріванні має дуже гарну структуру та природний колір, утворює міцний гель, еластичний. Емульсії використовуються, як БЖЕ, замінник хребтового шпику та жирної сировини. Виробник Campus, Італія |
за рец. | 2 |