Функциональные продукты и эмульгаторы
Функциональные продукты и эмульгаторы

Функциональные продукты и эмульгаторы

Функциональные продукты и эмульгаторы

Назва Функціональний напрямок Норма витрат, г/кг фаршу Вага упаковки, кг
Стабітекс 2 Емульгатор на основі моно- та дигліцеридів жирних кислот, використовується для рецептур з високим вмістом жирної сировини, а також для стабілізації сала в напівкопчених та варено-копчених ковбасах, емульгатор для паштетів.
Виробник Schridde, Німеччина.
2-5 2
Комбістаб Протекс Стабілізаційна система для варених ковбас, сосисок та сардельок, заснована на суміші гідроколоїдів та функціональних каррагінанах. Гідратація: 1: 60 - 1:80 в залежності від рівня рН.
Виробник Schridde, Німеччина.
5-12 2
Промул Супер Оновлена суміш на основі розчинної клітковини та Е404, Е412, що здатна утворювати сильну, холодну, стабільну жирову емульсію у відношенні 1:10:20. Емульсія залишається стабільною при охолодженні/нагріванні має дуже гарну структуру та природний колір, утворює міцний гель, еластичний. Емульсії використовуються, як БЖЕ, замінник хребтового шпику та жирної сировини.
Виробник Campus, Італія
за рец. 2
Главный офис
+38 (050) 488-81-48