Пшеничные волокна
Пшеничные волокна

Пшеничные волокна

Пшеничные волокна

Назва Функціональний напрямок Норма витрат Вага упаковки, кг
VITACEL WF 200 R Пшенична клітковина пропонується до використання в багатьох областях харчової промисловості гідратація 1:5-7; поглинання жиру 1:6; фракція - 250 мкм для ковбас та напівфабрикатів 1-2% 10
VITACEL WF 300 Пшенична клітковина пропонується до використання в багатьох областях харчової промисловості гідратація 1:7-9; поглинання жиру 1:7; фракція - 350 мкм для ковбас та напівфабрикатів 1-3% 15
VITACEL WF 328 Пшенична клітковина пропонується до використання в багатьох областях харчової промисловості гідратація 1:8-10; поглинання жиру 1:8; фракція - 350 мкм для ковбас та напівфабрикатів 1-3% 15
VITACEL WF 400 R Пшенична клітковина пропонується до використання в багатьох областях харчової промисловості гідратація 1:7-9; поглинання жиру 1:4; фракція - 500 мкм для ковбас та напівфабрикатів 1-2% 15
VITACEL WF 600 R Пшенична клітковина пропонується для розсолів гідратація 1:4-5; поглинання жиру 1:4; фракція - 80 мкм 1-2% 20
VITACEL МВТ 100 Рослинна целюлозна клітковина, використовується як ємульгатор для виробництва варених ковбасних виробах та напівфабрикатах гідратація 1:5-6; замінник соевого изолята 1-5% 20
VITACEL МВТ 200 Рослинна целюлозна клітковина, використовується як ємульгатор для виробництва варених ковбасних виробах та напівфабрикатах гідратація 1:5-6; замінник соевого изолята; має у складі загущувач Псиліум 1-5% 20
Главный офис
+38 (050) 488-81-48